Πολιτική Επιστροφών

Έχετε το δικαίωμα να μας επιστρέψετε τα προϊόντα που αγοράσατε εντός 14 ημερών από την παραλαβή τους χωρίς να είστε υποχρεωμένος/η να μας ανακοινώσετε τον λόγο για τον οποίο επιθυμείτε την επιστροφή των προϊόντων. Αυτό δεν ισχύει για τα προσωποποιημένα αντικείμενα.
Για να γίνει δεκτή η επιστροφή πρέπει: α) τα προϊόντα να μην έχουν χρησιμοποιηθεί και β) να επιστραφούν στην αρχική τους συσκευασία με την απόδειξη λιανικής πώλησης.
Σε περίπτωση αποδεδειγμένα ελαττωματικού προϊόντος ή λάθος αποστολής τα έξοδα επιστροφής ή/και αντικατάστασης αυτού επιβαρύνουν εξ’ ολοκλήρου την Εταιρεία.
Συμπληρώστε με προσοχή τη φόρμα επιστροφών και δώστε μας όσες περισσότερες λεπτομέρειες μπορείτε.
Η επιστροφή των χρημάτων σας θα γίνει εντός 30 ημερών από την ημερομηνία που θα παραλάβουμε τα προϊόντα. Στη περίπτωση αυτή θα επιβαρυνθείτε μόνο με το κόστος επιστροφής των προϊόντων (προτείνουμε να χρησιμοποιήσετε την εταιρία μεταφορών που θα σας υποδείξουμε μετά από συνεννόηση μαζί μας).
Η εταιρεία μας δεν είναι υπεύθυνη για προϊόντα που χάνονται κατά τη διαδικασία επιστροφής τους.

Σε περίπτωση αλλαγής προϊόντος λόγω δικής σας υπαιτιότητας (δεν ικανοποιεί το προϊόν, αλλαγή στο νούμερο, αλλαγή στο χρώμα) ισχύουν τα παραπάνω και

  • Επιβαρύνεστε με το κόστος επιστροφής και επαναποστολής  των προϊόντων συνολικού ποσού €7.00.


Για αλλαγές προϊόντων από δώρα ισχύουν όλα τα παραπάνω με τις εξής διαφορές.

  • Δεν χρειάζεστε απόδειξη αγοράς, αλλά την κάρτα αλλαγής που βρίσκεται στη συσκευασία που παραλάβατε.
  • Δεν μπορείτε να επιστρέψετε τα προϊόντα και να λάβετε χρηματικό αντίτιμο
  • Επιβαρύνεστε με το κόστος επιστροφής και επαναποστολής  των προϊόντων συνολικού ποσού €7.00.
  • Αν ακόμα έχετε κάποιες απορίες, επικοινωνήστε μαζί μας στο +30 2691023731 ή στην ηλεκτρονική διεύθυνση info@e-monster.gr